Ontdek onze eerste online training:

Beweeg jezelf training!

Waarom je deze eerst online training niet wilt missen. Je leert naar de signalen van je lichaam te luisteren. Verdeeld over 4 weken ontdek je steeds met diverse oefeningen welke keuzes je wilt maken. Allen gebaseerd op de 7 essentiële factoren van de bewegen is kracht boom . Inclusief luisteroefeningen, verdiepingsopdrachten en filmpjes die je een positiviteits boost gaan geven!

Stel je eens voor….

Hoe zou het zijn als je over 4 weken krachtige keuzes kan maken die bijdragen aan jouw toekomst?  Het kan!

Je krijgt inzicht en weet de verbinding van je hoofd naar je lijf te maken met als resultaat:

Verbeteren van fitheid

Meer en/of anders bewegen

Beter in je vel zitten

Plezier verhogen

Stress verlagen

"Ik ervaar jou als een energieke vrouw, flexibel en inspelend op de actualiteiten. Dit doe je als coach en dat zie ik ook in je training terug."

De cursus

Tijdens de ‘Beweeg jezelf training’ doorloop je een mix aan mentale en fysieke oefeningen waardoor je je bewuster wordt van de signalen van je lichaam waardoor je keuzes leert maken. 

De  Beweeg jezelf training is als volgt opgebouwd:

Week 1 Ontmoeten & Geluk

Week 2 Bewegen

Week 3 Plezier verhogen

Week 4 Ademhalen en Positiviteit

Tijdens de training kun je een coaching gesprek met Tamara boeken.  Je betaald dan een gereduceerd coachtarief van 45min voor 45 euro. En nog een verassing op het einde als je de gehele training hebt doorlopen ….

Start de cursus op de volgende manier:

1

Voeg de cursus toe aan je winkelwagen

2

Maak een account aan op de afreken pagina

3

Reken de cursus af

4

Log in met je account

5

Ga naar mijn profiel en klik op de cursus

Wat maakt deze online training zo bijzonder?

Deze onlinetraining daagt je uit om buiten je comfortzone te treden en is gebaseerd op de Bewegen is kracht boom. Het brengt je vanuit je hoofd naar je lijf door met onderstaande essentiële factoren en beweging aan de slag te gaan.

Als vitaliteit coach ontwikkelde ik de 7 essentiële factoren voor een  positief en gezond leven. Je doorloopt de essentiële factoren voor een positiever en gezond leven.

  1. Rust
  2. Verbinding
  3. Reflectie
  4. Focus
  5. Ontspanning
  6. Spel
  7. Bewegen

Je gaat ontdekken waar jij rustig en gelukkig van wordt. En ontdekken wat ademhaling, wandelen en ontspanningsoefeningen voor je doen en jou kunnen helpen om weer met kracht en energie in het leven te staan.

Bewegen is kracht boom

Begin de cursus wanneer het jou uitkomt!

Over mij

Als je aan iemand anders zou vragen dan zouden ze het volgende over mij zeggen. Tamara Spitters is een enthousiasteling die door beweging mensen een stuk vrolijker en positiever maakt!
Tamara is een multitasker. Naast eigenaresse van Spitters Coaching is ze ook moeder van 2 energieke kinderen van 8 en 12 jaar. Ze is de vrouw van Twan en vindt ze het heerlijk om met vriendinnen op stap te gaan. Iedereen die haar kent zou zeggen ze is een soort Duracell batterij die je in beweging brengt en energie geeft! Na jarenlang als verpleegkundige en manager in de zorg te hebben gewerkt, zette zij bijna 2 jaar geleden de stap om volledig zelfstandig te gaan.
Ja, alle stappen over keuzes maken heeft ze doorlopen. En dat was niet altijd makkelijk. Daardoor heeft ze meerdere activiteiten kunnen ontwikkelen wat evidence based werkt!

Spitters Coaching Veldhoven

Ze wil de wereld positiever maken door mensen outdoor in beweging te brengen!

Spitters coaching is de outdoor specialist van de Kempen en omstreken. Voor organisaties en particulieren hebben ze op maat gemaakte vitaliteit programma’s (kracht-, running- en wandel programma) waarbij ze het coachen en bewegen samenbrengen. Daardoor werk je aan meerdere principes en boek je hiermee maximaal resultaat!