Outdoor - Online

BEWEGING, ONTSPANNING
& COACHING

(Her)ontwikkelen van jezelf, kiezen voor jezelf.

#bewegeniskracht! Outdoor - Online

BEWEGING & COACHING

Beweging & Coaching | (Her)ontwikkelen van jezelf, kiezen voor jezelf.

Waarom coaching?

Vanuit ervaringen met de cliënten met wie we werken, kunnen we oprecht spreken van resultaat op alle vlakken, zowel lichamelijk als hoe cliënten doorpakken in hun omgeving.

We weten allemaal dat het niet gaat om dat wat we in de coaching doen of
zeggen, maar wat we daarmee doen in het dagelijkse leven. Het bijzondere bij Spitters coaching is dat we onze cliënten tijdens de coaching praktische handvatten geven hoe ze het geleerde op dagelijkse basis bewust kunnen inzetten om vanuit daar een krachtig en positiever leven te creëren en te blijven managen.

Wat krachtiger en positiever daadwerkelijk inhoudt is voor iedereen anders. Maar het begint door te starten met coaching. Daar zoek je je persoonlijke ontwikkel mogelijkheden op door eerlijk en open de oncomfortabele oefeningen aan te gaan. En te vertrouwen op je eigen kracht.

Door een mix van mentale en fysieke coaching werken wij preventief in diverse stappen te versterken wie je bent. Kijk welk programma het beste bij jezelf of je medewerkers past!

Outdoor beweging en coaching voor je eigen gezondheid!

Onze aanpak in 7 stappen:

1. Oriëntatie – Bewustwording
2. Analyse van stressklachten en stressbronnen onderzoeken
3. Herstellen van energie en fysieke conditie
4. Omgaan met stress en emoties
5. Versterken van competenties
6. Match met sociale omgeving en werk
7. Werkhervatting, terugvalpreventie en follow-up

Het traject kan starten met een persoonlijkheidsanalyse (DISC). Aan de hand van dit persoonlijk profiel werken we samen aan meer zelfvertrouwen, beter keuzes maken en hierover communiceren, conflicten voorkomen, verschillen in anderen waarderen, vertrouwen winnen en anderen positief beïnvloeden.

Informeer voor evt. vergoeding bij uw werkgever (opleiding of ontwikkel budget), Spitters is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT en VESB beroepsvereniging voor erkende stress en burn-out coaches. Of bij uw aanvullende zorgverzekering voor complementaire zorg.