#bewegeniskracht!

Outdoor Bewegen & Coaching

Outdoor Bewegen & Coaching | Her (ontwikkelen) van jezelf, kiezen voor jezelf!

Een mix van mentale en fysieke coaching

Outdoor Bewegen & Coaching

Outdoor Coaching | Loopbaan Coaching

Coaching

Waarom coaching?

Vanuit ervaringen met de cliënten met wie we werken, kunnen we oprecht spreken van resultaat op alle vlakken, zowel lichamelijk als hoe cliënten doorpakken in hun omgeving.

We weten allemaal dat het niet gaat om dat wat we in de coaching doen of
zeggen, maar wat we daarmee doen in het dagelijkse leven. Het bijzondere bij Spitters coaching is dat we onze cliënten tijdens de coaching praktische handvatten geven hoe ze het geleerde op dagelijkse basis bewust kunnen inzetten om vanuit daar een krachtig en positiever leven te creëren en te blijven managen.

Wat krachtiger en positiever daadwerkelijk inhoudt is voor iedereen anders. Maar het begint door te starten met coaching. Daar zoek je je persoonlijke ontwikkel mogelijkheden op door eerlijk en open de oncomfortabele oefeningen aan te gaan. En te vertrouwen op je eigen kracht.

Door een mix van mentale en fysieke coaching werken wij preventief in 7 stappen te versterken wie je bent.

Outdoor beweging en coaching voor je eigen gezondheid!

Onze aanpak in 7 stappen:

1. Oriëntatie – Bewustwording
2. Analyse van stressklachten en stressbronnen onderzoeken
3. Herstellen van energie en fysieke conditie
4. Omgaan met stress en emoties
5. Versterken van competenties
6. Match met sociale omgeving en werk
7. Werkhervatting, terugvalpreventie en follow-up

Het traject kan starten met een persoonlijkheidsanalyse. Aan de hand van dit persoonlijk profiel werken we samen aan meer zelfvertrouwen, beter keuzes maken en hierover communiceren, conflicten voorkomen, verschillen in andere waarderen, vertrouwen winnen en anderen positief beïnvloeden.

Loopbaan Coaching

Aan het twijfelen over je baan?
Past de baan nog bij mij?
Wat kan ik doen om me in mijn huidige baan verder te ontwikkelen?
Spitters Coaching kan helpen bij deze vraag stukken.

In vier stappen meer duidelijkheid:

1. Bewustzijn- inventariseren
2. Persoonlijkheidsanalyse afnemen (DISC)
3. Contact maken arbeidsmarkt/ huidige werk
4. Keuzes maken

Tamara van de Laar is gecertificeerd DISC-trainer – Vitaliteitcoach- Aromatherapeut en BIG- geregistreerd Verpleegkundige BIG 49047262330

Tamara is aangesloten bij; beroepsorganisatie BATC, Natuurgerichte gezondheidszorg. Beroepsvereniging- Runningtherapie Nederland. Het merendeel van de zorg-verzekeraars vergoeden de BATC consulten indien men aanvullend verzekerd is.

Bent u 45 plus jaar check: https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/tijdelijke-subsidieregeling-ontwikkeladvies-voor-vijfenveertigplussers

Vragenlijst ter ondersteuning van oriëntatie en bewustwording.

Hoe is het met je gezondheid gesteld en welke persoonlijke ontwikkel mogelijkheden zijn er? Onze aanpak in 7 stappen begint bij oriëntatie en bewustwording. Een vragenlijst kan hierbij ondersteunen.

Wilt u uw klachten onderzoeken doormiddel van een vragenlijst? En een globaal beeld van uw toestand krijgen? Vul in welke fysieke en psychische klachten u de afgelopen maand had en of uw gedrag de laatste tijd door stress is veranderd. Test invullen duurt gemiddeld 15-20 minuten. Ontdek aan de hand van deze KIS (Rogier,2016) kwalitatieve vragenlijst of je stress ervaart- overspanning of er sprake is van burn-out.

Stress neemt vaak geleidelijk toe waardoor je de signalen soms niet meer waarneemt maar ze wel slecht voor je gezondheid zijn.

De vragenlijst geeft een indicatie een officiële diagnose dient altijd door een huisarts, bedrijfsarts of ander gecertificeerd persoon. Aan deze vragenlijst kunnen dus geen rechten ontleend worden.