Bewust wandelen in de natuur

MINDWALK

Mindwalk betekent zoveel meer voor je dagelijkse leven. Je krachtig en vitaal voelen zonder intensieve inspanning.

Bewust wandelen in de natuur

MINDWALK

Mindwalk betekent zoveel meer voor je dagelijkse leven. Je krachtig en vitaal voelen zonder intensieve inspanning.

MINDWALK

De wandeling (bewust wandelen) is erop gericht om op een ontspannen manier je hoofd leeg te maken zodat je ruimte creëert voor nieuwe ideeën. Je gaat je fitter en energieker voelen, zonder intensieve inspanning. Een bewezen effectieve manier om je gehele levensstijl positief te beïnvloeden. Mind-walk is gericht op ontspanning, ademhaling, mindfulness en versterken van je vertrouwen. Wandelen, Yoga en meditatie vormen de basis van de oefeningen die we uitvoeren tijdens een wandeling in de natuur.

Mind-walk voor bedrijven

Mind-walk kan medewerkers mentaal en lichamelijk fit en vitaal houden. Mensen komen gemakkelijk met elkaar in contact. Mind-walk zorgt voor netwerken en onderlinge relaties buiten het gewone werkveld om en helpt om “eigen” gewoonten te ontwikkelen, het kan een heel bedrijf een unieke identiteit geven. Het helpt om in het dagelijkse leven te vertragen waardoor je weer in contact komt met je eigen beweging en ademhaling. Wanneer we dit toepassen zal ook de omgeving hierop reageren en ervaar je ook meer rust en stilte in je omgeving.
Door bovenstaande te combineren met coaching geef je mensen direct inzicht in vaste gedragspatronen of rollen. Men herkent zijn of haar gedrag – rol en bewustzijn is de eerste stap naar verandering.

als Tamara van de Laar is gecertificeerd Mind Walk trainer en leidt als Master Mind-Walk trainers op voor de specialisatie Reset Walk trainer.

Loop je mee?

Maandelijks 2020:
Op zondag van 9:00-10:45

Of huur ons in voor ene teambuilding of vrienden uitje

Reset- experience steeds een ander thema: 9:30-12:30. 2020 31 januari, 14 februari, 19 juni. Waarde; 45 euro.

De Reset Walk Training is een verdieping voor Mind-Walk trainers;
In 2020 zijn de volgende mogelijkheden om aan te sluiten: Zaterdag 21 november (Veldhoven) waarde 150 euro aanmelden; contact@spitterscoaching.com

Spitters Coaching Veldhoven
Spitters Coaching Veldhoven