Bewust wandelen in de natuur

Wandelcoaching

Wandeelen betekent zoveel meer voor je dagelijkse leven. Je krachtig en vitaal voelen zonder intensieve inspanning.

Bewust wandelen in de natuur

Wandelcoaching

Wandelcoaching betekent zoveel meer voor je dagelijkse leven. Je krachtig en vitaal voelen zonder intensieve inspanning.

Wandelcoaching ervaren?

Maar eerst wat is wandelcoaching: het is een wandeling die erop gericht is om op een ontspannen manier je hoofd leeg te maken zodat je ruimte creëert voor nieuwe ideeën. Je gaat je fitter en energieker voelen, zonder intensieve inspanning. Een bewezen effectieve manier om je gehele levensstijl positief te beïnvloeden. Wandelcoaching is gericht op ontspanning, ademhaling, mindfulness en versterken van je vertrouwen. Wandelen, Yoga en meditatie vormen de basis van de oefeningen die we uitvoeren tijdens een wandeling in de natuur.

Wandelcoaching voor bedrijven

Wandelend coachen kan medewerkers mentaal en lichamelijk fit en vitaal houden. Mensen komen gemakkelijk met elkaar in contact. Wandelen zorgt voor netwerken en onderlinge relaties buiten het gewone werkveld om en helpt om “eigen” gewoonten te ontwikkelen, het kan een heel bedrijf een unieke identiteit geven. Het helpt om in het dagelijkse leven te vertragen waardoor je weer in contact komt met je eigen beweging en ademhaling. Wanneer we dit toepassen zal ook de omgeving hierop reageren en ervaar je ook meer rust en stilte in je omgeving.
Door bovenstaande te combineren met coaching geef je mensen direct inzicht in vaste gedragspatronen of rollen. Men herkent zijn of haar gedrag – rol en bewustzijn is de eerste stap naar verandering.

 

Tamara Spitters is gecertificeerd wandelcoach en gespecialiseerd reset trainer.

 

Spitters Coaching Veldhoven
Spitters Coaching Veldhoven