Bewust wandelen in de natuur

MIND-WALK

Mind-walk betekent zoveel meer voor je dagelijkse leven. Je krachtig en vitaal voelen zonder intensieve inspanning.

Bewust wandelen in de natuur

MINDWALK

Mindwalk betekent zoveel meer voor je dagelijkse leven. Je krachtig en vitaal voelen zonder intensieve inspanning.

MIND-WALK ervaren of zelf Mind-walk trainer worden?

Het kan beide…. een eigen onderneming starten of Mind-walk gaan geven?

Maar eerst wat is Mind-walk: het is een wandeling (bewust wandelen) die erop gericht is om op een ontspannen manier je hoofd leeg te maken zodat je ruimte creëert voor nieuwe ideeën. Je gaat je fitter en energieker voelen, zonder intensieve inspanning. Een bewezen effectieve manier om je gehele levensstijl positief te beïnvloeden. Mind-walk is gericht op ontspanning, ademhaling, mindfulness en versterken van je vertrouwen. Wandelen, Yoga en meditatie vormen de basis van de oefeningen die we uitvoeren tijdens een wandeling in de natuur. Je kan bij Spitters coaching ook de basis opleiding volgen waardoor je zelf Mind-walk trainingen mag gaan verzorgen. Meer informatie? Contact@spitterscoaching.com

Mind-walk voor bedrijven

Mind-walk kan medewerkers mentaal en lichamelijk fit en vitaal houden. Mensen komen gemakkelijk met elkaar in contact. Mind-walk zorgt voor netwerken en onderlinge relaties buiten het gewone werkveld om en helpt om “eigen” gewoonten te ontwikkelen, het kan een heel bedrijf een unieke identiteit geven. Het helpt om in het dagelijkse leven te vertragen waardoor je weer in contact komt met je eigen beweging en ademhaling. Wanneer we dit toepassen zal ook de omgeving hierop reageren en ervaar je ook meer rust en stilte in je omgeving.
Door bovenstaande te combineren met coaching geef je mensen direct inzicht in vaste gedragspatronen of rollen. Men herkent zijn of haar gedrag – rol en bewustzijn is de eerste stap naar verandering.


In deze app kunt u de tijden zien en een ervaring boeken

Tamara van de Laar is gecertificeerd Mind Walk trainer en leidt als Master Mind-Walk trainers op voor de basiscursus Mind-walk en de specialisatie Reset Walk trainer.

De Reset Walk Training is een verdieping voor Mind-Walk trainers;
In 2021 zijn de volgende mogelijkheden om aan te sluiten: Zaterdag- Locatie:de Panberg, waarde 250 euro op de wachtlijst; contact@spitterscoaching.com

Spitters Coaching Veldhoven
Spitters Coaching Veldhoven