2 Programma's

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Bij Spitters Coaching geloven wij erin dat iemand moet bewegen.

2 Programma's

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Bij Spitters Coaching geloven wij erin dat iemand moet bewegen.

Het leven mag best energie kosten en af en toe wat stress kan geen kwaad, als je er maar voor zorgt dat je je energie ook weer oplaadt. Soms trekt de week als een vogelvlucht voorbij. Die nieuwe uitdaging is weer heel gewoon, de kinderen worden vanzelf groter en alles gaat zoals het gaat. Als je al jaren aan iets gewend bent zal je daar niet snel vanaf stappen. En komt dit je ook bekend voor: “Zullen we samen uiteten gaan? Even kijken in mijn agenda….. Over 8 weken dan is de zaterdagavond nog vrij.”

Ieder mens krijgt tegenwoordig per dag al meer te verwerken dan een mens zo’n 50 jaar geleden in een heel jaar. De kunst is om al deze informatie, die ook nog eens via allerlei verschillende (sociale) media tot ons komen, op hun waarde te schatten en te filteren op wat écht belangrijk is. En dat is best moeilijk. We zijn toegankelijker en verbonden en tegelijkertijd vaker eenzaam/depressief
We zien overprikkeling, informatie overvloed, bang/angsten terwijl de wereld nog nooit zo veilig is geweest. We vechten- vluchten- bevriezen….

Wie ben jij en wat heb jij nodig?

PROGRAMMA: KEUZES MAKEN IN 7 STAPPEN

Outdoor-Online beweging en coaching voor je eigen gezondheid!

Onze aanpak in 7 stappen:

1. Oriëntatie – Bewustwording
2. Analyse van stressklachten en stressbronnen onderzoeken
3. Herstellen van energie en fysieke conditie
4. Omgaan met stress en emoties
5. Versterken van competenties
6. Match met sociale omgeving en werk
7. Werkhervatting, terugvalpreventie en follow-up

Het traject kan starten met een persoonlijkheidsanalyse (DISC). Aan de hand van dit persoonlijk profiel werken we samen aan meer zelfvertrouwen, beter keuzes maken en hierover communiceren, conflicten voorkomen, verschillen in de andere waarderen, vertrouwen winnen en anderen positief beinvloeden.

PROGRAMMA: UIT JE HOOFD IN JE LIJF!

Bewegen en coaching voor je eigen gezondheid!
Aan het twijfelen over jezelf?
Wil je andere keuzes maken?
Past de baan nog bij mij?
Werken aan meer zelfvertrouwen?
Wil je minder stress ervaren?

Spitters Coaching kan ondersteunen bij deze vraag stukken.
#bewegeniskracht

In vijf stappen uit je hoofd in je lijf:

  • We werken met dit persoonlijk trainingsprogramma om deelnemers belemmeringen en vaste gedragspatronen te laten ervaren vanuit diverse bewegingsvormen, zoals reset run, yoga, mindwalk en bootcamp/boksen

Stap 1: Oriëntatie, analyse en bewustwording.

Stap 2: Herstellen van energie en fysieke conditie

Stap 3: Versterken van competenties

Stap 4: Match met persoonlijkheid- sociale omgeving- dagelijks leven

Stap 5: Kracht en zelfvertrouwen, terugvalpreventie en follow-up

Vragenlijst ter ondersteuning van STRESS oriëntatie en bewustwording

Hoe is het met je gezondheid gesteld en welke persoonlijke ontwikkel mogelijkheden zijn er? Onze aanpak in 7 stappen begint bij oriëntatie en bewustwording. Een vragenlijst kan hierbij ondersteunen.

Wilt u uw klachten onderzoeken doormiddel van een vragenlijst? En een globaal beeld van uw toestand krijgen? Vul in welke fysieke en psychische klachten u de afgelopen maand had en of uw gedrag de laatste tijd door stress is veranderd. Test invullen duurt gemiddeld 15-20 minuten. Ontdek aan de hand van deze KIS (Rogier,2016) kwalitatieve vragenlijst of je stress ervaart- overspanning of er sprake is van burn-out.

Stress neemt vaak geleidelijk toe waardoor je de signalen soms niet meer waarneemt maar ze wel slecht voor je gezondheid zijn.

De vragenlijst geeft een indicatie een officiële diagnose dient altijd door een huisarts, bedrijfsarts of ander gecertificeerd persoon. Aan deze vragenlijst kunnen dus geen rechten ontleend worden.