Workshop

RESET EXPERIENCE

(Her-)ontwikkelen van jezelf, kiezen voor jezelf! Een workshop van 9.30-12.30 voor een select gezelschap van max 12 personen.

Workshop

RESET EXPERIENCE

(Her-)ontwikkelen van jezelf, kiezen voor jezelf! Een workshop van 9.30-12.30 voor een select gezelschap van max 12 personen.

RESET EXPERIENCE

Reset Experience Een Reset-walk voor persoonlijke groei en verbinding! Maandelijks of op aanvraag organiseren we een workshop van 9:30-12:30 (3 uur). Je ervaart het als een mini- retraite… Altijd voor een select gezelschap van max. 12 personen. We starten de workshop met verdieping op thema. Aansluitend outdoor bewust wandelen & coaching. Hierbij krijg je tools aangereikt om je hoofd leeg te maken en te leren omgaan met gedachtes. Wat levert het je op? Inzicht en bewustzijn in persoonlijke ontwikkel kansen. Welke wijze? 1. Coaching (incl. benodigde materialen) 2. Ademhalingsoefeningen 3. Ervaren van diverse beweeg-ontspanningsoefeningen; Mindfullness/ Yoga/ Tai-chi/ Meditatie 4. Mind-Walk We sluiten af met een lekker drankje en hapje eten. We gebruiken de natuur als spiegel maar biedt ook mooie metaforen voor je eigen leven. In overleg ook als dag of weekend te boeken. Voor een je team, vriendinnen, collega’s of individueel als persoonlijke groei en verbindingsdag/weekend. Reset-Walk trainers zijn actief in heel Nederland. Meer informatie hierover? Of zelf Reset-Walk trainer worden, neem contact op via contactformulier of contact@spitterscoaching.com

? mei 2021

Rust/kalmte- Ademhalingsoefeningen

?  juni 2021

Shinrin Yoku (in je organisatie of in je persoonlijke leven)

RESET MASSAGE MOMENT:

Reset massage moment:

Heerlijk ontspannen d.m.v rug-schouder en nek massage.
Massage helpt om spanningen te verminderen. Door massage komen oxytocine, dopamine en endorfine vrij die het spanningsniveau in je lichaam doen dalen.

#bewegeniskracht- kosten zijn 1 euro per minuut.