Over

AROMA BOOST

Breng jezelf terug naar de natuur met essentiële oliën!

 

Over

AROMA BOOST

Breng jezelf terug naar de natuur met etherische oliën!

AROMA BOOST

Aroma boost
Ja, hoe komen essentiële oliën in je leven. Soms ga je er bewust naar op zoek en soms is het er ineens. Bij mij zijn mijn ogen geopend in 2009. In 2009 was ik werkzaam als manager in een logeerhuis voor ernstig zieke kinderen. De kinderen hadden diverse ziektebeelden waar nog heel weinig over bekend wat de wetenschap had geen passende oplossing voor de problemen waar deze kinderen mee kampte. Een aantal werkzame verpleegkundige hadden ervaring met essentiële oliën. Ze gingen naar een speciale aromaworkshop om er meer over te leren. En hoe toe te passen bij deze kwetsbare kinderen. Daarna konden we met toestemming van de ouders dit ondersteunend inzetten. En de resultaten waren ongelofelijk! Bij ademhalingsproblematieken, huidaandoeningen, onrust en ga zo maar door. Tijdens de opleiding tot vitaliteitscoach werd ik opnieuw getriggerd doordat de verwerking van emoties hetzelfde werkt als bij geuren. Een geur heeft dus net als een emotie meteen invloed op hoe we ons gedragen! Daardoor ben ik zelf meteen ook enthousiast de opleiding gaan doen als aromatherapeut. Laten we daarom aan de slag gaan met essentiële oliën als het zoveel invloed heeft.

Programma: Aroma Reset

Breng jezelf terug naar de natuur met etherische oliën!
Coaching met geuren kan je ondersteunen om je dichter bij jezelf, je gevoel en je emoties te brengen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ontspannen
  • Meer energie
  • Ondersteunen emoties
  • Versterken immuunsysteem
  • Concentratie-focus verhogen
  • Jezelf leren masseren

In 30 minuten meer duidelijkheid!

Je ontvangt:

1. Intake vragenlijst of telefonisch

2. Persoonlijk- Online coaching gesprek 30 min

3. Aroma reset

4. Een digitaal of geprint e-book met alle basisinformatie over aromatherapie

5. Een plan van aanpak om direct met etherische oliën aan de slag te gaan aan te gaan

Eenmalige investering: 55 euro

Informeer voor evt. vergoeding van natuurgeneeskunde bij uw aanvullende zorgverzekering. Hiervoor heeft u onze agb code nodig: 

BATC beroeps registratie nr :    BR-02645

AGB zorgverleners code:          90106004

AGB praktijkcode:                     90065244

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiele oliën zijn de levensenergie van planten. Het zijn aromatische vloeistoffen die in vele struiken, bloemen, bomen, wortels en zaden zitten. Essentiele oliën worden gewonnen door een stoom-destillatieproces of door middel van compressie, waardoor ze 100 tot 10.000 keer geconcentreerder zijn dan de oorspronkelijke plant. Essentiele oliën worden verkregen uit wortels, schors, bloemen, bladeren, hars, etc.  Essentiele olie moet ruiken naar het soort plant waarvan het is gemaakt. Dit betekent dat sommige oliën niet bepaald lekker ruiken. 

Meer informatie? Vul gerust het contactformulier in.