Een mix van mentale en fysieke coaching

Coaching

Outdoor Coaching | Loopbaan Coaching

Een mix van mentale en fysieke coaching

Coaching

Outdoor Coaching | Loopbaan Coaching

Coaching

Waarom coaching?

Vanuit ervaringen met de cliënten met wie we werken, kunnen we oprecht spreken van resultaat op alle vlakken, zowel lichamelijk als hoe cliënten doorpakken in hun omgeving.

We weten allemaal dat het niet gaat om dat wat we in de coaching doen of
zeggen, maar wat we daarmee doen in het dagelijkse leven. Het bijzondere bij Spitters coaching is dat we onze cliënten tijdens de coaching praktische handvatten geven hoe ze het geleerde op dagelijkse basis bewust kunnen inzetten om vanuit daar een krachtig en positiever leven te creëren en te blijven managen.

Wat krachtiger en positiever daadwerkelijk inhoudt is voor iedereen anders. Maar het begint door te starten met coaching. Daar zoek je je persoonlijke ontwikkel mogelijkheden op door eerlijk en open de oncomfortabele oefeningen aan te gaan. En te vertrouwen op je eigen kracht.

Door een mix van mentale en fysieke coaching werken wij preventief in 7 stappen te versterken wie je bent.

1. Bewust zijn
2. Onderzoeken
3. Grenzen herkennen
4. Keuzes maken
5. Omgaan met emoties – gedachten
6. Gedragspatronen
7. Kracht versterk je zelfvertrouwen- stressbestendigheid

Het traject kan starten met een persoonlijkheidsanalyse. Aan de hand van dit persoonlijk profiel werken we samen aan meer zelfvertrouwen, beter keuzes maken en hierover communiceren, conflicten voorkomen, verschillen in andere waarderen, vertrouwen winnen en anderen positief beïnvloeden.

Loopbaan Coaching

Aan het twijfelen over je baan?
Past de baan nog bij mij?
Wat kan ik doen om me in mijn huidige baan verder te ontwikkelen?
Spitters Coaching kan helpen bij deze vraag stukken.

In vier stappen meer duidelijkheid:

1. Bewustzijn- inventariseren
2. Persoonlijkheidsanalyse afnemen (DISC)
3. Contact maken arbeidsmarkt/ huidige werk
4. Keuzes maken

Tamara van de Laar is gecertificeerd DISC-trainer – Vitaliteitcoach en BIG- geregistreerd Verpleegkundige BIG 49047262330

Tamara is aangesloten bij; beroepsorganisatie BATC, Natuurgerichte gezondheidszorg. Beroepsvereniging- Runningtherapie Nederland. Het merendeel van de zorg-verzekeraars vergoeden de BATC consulten indien men aanvullend verzekerd is.

Bent u 45 plus jaar check: https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/tijdelijke-subsidieregeling-ontwikkeladvies-voor-vijfenveertigplussers

Heeft u alle informatie kunnen vinden?
Of wilt u meer informatie over onze activiteiten?